Gastoptreden: ZiPPA Kwintet

ZiPPA is een gemengd kwintet, ontstaan in 2014 en ze bestaat uit ervaren zangers; Birgit Maas, Kim Braam, Esther ter Steeg-Pelgrom, Anthony Verschoor en Joep Hopstaken.
evenement
Aanvang 14:00 uur

De stijl is meerstemmige a cappella, close harmony, lichte of ritmische muziek. Ze zingen de sponningen uit de ramen, zo zuiver, de condens uit uw doucheruimte.

ZiPPA laat zich het liefst coachen door gerenommeerde coaches. In 2016 deed ZiPPA mee aan Vocalmente in Fossano Italië. In 2017 trad ZiPPA op bij het BALK TOP Festival in de TOP klasse.

Aan hun eerste programma “Geef Ritser Ruimte” ontleende ZiPPA haar naam: rits is in het Engels zipper en dat is vervolgens verbasterd als ZiPPA. De diverse stemmen passen bij elkaar als de slotjes van een rits.

Naast deel uitmaken van ZiPPA is Esther, alt, dwarsfluitiste en ze is dirigente van diverse koren en momenteel is ze bezig een eigen solocarrière aan het vestigen. De sympathieke sopranen Birgit en Kim, bekend in de regio als dirigente en soliste bij het regionaal a cappella koor FACE. Joep is tenor van mannenkwartet VPS KeK. Anthony heeft veel ervaring als bas waarbij hij onder meer is gecoacht door leden van het Finse Rajaton.

ZiPPA Kwintet is gratis te beluisteren op onderstaande tijden in accommodatie 'Onze Entree'. Tijdens PUUR Appeltern heeft iedereen gratis entree tot onze speciale winteropenstelling.

OPTREDENS

  • 14:00 - 14:30 uur
  • 15:00 - 15:30 uur
  • 16:00 - 16:30 uur