De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Fris & Fruitig 2017

Fris & Fruitig staat in het teken van de oogst. Van heerlijke appels en lekkere wijn, van nieuwe vruchten en volle pompoenen. Op een gezellige markt tonen een tiental smaakmakers hun mooiste producten en geven ze tekst en uitleg over ‘zelf proberen’ en gezonde gerechten.

De Tuinen van Appeltern staan vol met fruithagen, druiven, bramen en meer. Het oogsten van al dat lekkers is een feest op zichzelf, maar de verwerking van het fruit en ook de groenten in decoraties en tafelpresentaties maken het nog veel leuker.

Fris & Fruitig 2017

Niets is zo lekker als een appel uit eigen tuin en dan bedoelen we eigenlijk niet alleen de appel, maar alles wat de eigen tuin voortbrengt aan gewassen, bloemen en decoratiemateriaal. De versierdienst laat weer tientallen spitsvondigheden zien en legt u ook graag uit hoe u ook zelf aan de slag kunt.

Fris & Fruitig staat naast fruit ook voor een andere kijk op het leven voor zaken die je (nog) niet vaak ziet en geluiden die je niet vaak hoort. Liefhebbers van de tuin en het goede leven laten u delen in hun enthousiasme en laten u luisteren, proeven, ruiken en genieten

Fris & Fruitig 2017

Een aantal deelnemers van vorig jaar is ook dit jaar aanwezig, maar we verrassen u ook zeker met nieuwe gezichten en verhalen. We kiezen daarbij net als vorig jaar voor kleinschaligheid en intimiteit. Hoewel het zeker wel weer gezellig druk zal worden, blijven we er naar streven dat iedereen het pure tuingevoel blijft beleven.

Prijzen: Tijdens Fris & Fruitig gelden onze reguliere entreeprijzen, parkeren kost € 3,00.
Openingstijden: Ons park is tijdens Fris & Fruitig geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Ledenvoordeel: Appelternleden en abonnementhouders hebben gratis toegang!

Deelnemen aan Fris & Fruitig 2017?

Denkt u ‘dat is ook wat voor mij om als deelnemer mee te doen’, omdat u schildert, beeldhouwt, brocante opknapt of een leuk boekje heeft gemaakt.. schroom dan niet en meld u aan voor deelname via onderstaand contactformulier. (Aanmelden kan tót vrijdag 25 augustus)

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Marian Drost, via secretariaat@appeltern.nl of 0487-579202.

Formulier

Organisatie: *
Naam contactpersoon: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Productomschrijving:
Eventuele opmerkingen: