Een boeket voor jou!

Een week lang staan er in ons park bij kleurrijke borders tekstkaartjes voor jou. Beschouw de border als een boeket bloemen en de bijgeschreven tekst van de afzender als een kaartje speciaal voor jou.
evenement
Aanvang 10:00 uur
Entree € 13,-

Het is de eerste keer dat we ‘Een boeket voor jou’ organiseren. Het is dus nog best ook een beetje spannend om te zien hoe iedereen gaat reageren. Iedereen vindt het toch leuk om een bosje bloemen te ontvangen.. je vindt het toch geweldig dat iemand er aan gedacht heeft je te feliciteren of je bedankt voor zomaar iets. Het bloemkaartje is daarbij vaak nog mooier dan de bloemen zelf. Het leek ons leuk om al onze bezoekers in de bloemen te zetten.. liefst willen we iedereen bedanken.. maar ook laten weten dat ze heel bijzonder zijn.

Een boeket voor jou | De Tuinen van Appeltern

De kaarten zijn dan ook voor iedereen, kijk zelf waarin je jezelf het meest herkent. Voor ons ben je het helemaal en altijd dik verdiend. Sommige bloemteksten zijn voorzien van een klein melodietje, andere hebben een extra versiering of animatie. Je moet natuurlijk niet vergeten naar de bloemen te kijken, want die zijn helemaal fantastisch in deze tijd! Wel een beetje jammer misschien dat je ze niet mee mag nemen..