Deskundig tuinadvies door onze Dutch Quality Gardens hoveniers!

Loop in de weekenden van PUUR Appeltern eens binnen en stel al je tuinvragen aan onze professionals! Naast vragen stellen is het ook mogelijk om een gratis schetsadviesje te ontvangen.
expositie
Aanvang 11:00 uur

Het klinkt een beetje vervelend, maar er kan daarbij een heleboel verkeerd gaan. Om er voor te zorgen dat jij die fouten niet maakt, vertellen wij tijdens deze tuinadviesdagen hoe je veelgemaakte fouten kunt voorkomen.

Een vraag waar heel veel beginners mee worstelen is wat ze allemaal zelf zouden kunnen doen!? Dat is best heel veel alhoewel tuinaanleg natuurlijk ook wel een vak is. Exclusief door De Tuinen van Appeltern geselecteerde hoveniers vertellen je de kneepjes van het vak; waar moet je op letten bij het leggen van bestrating, hoe behandel je de grond voor je gaat planten, hoe behandel je waterproblemen en waar moet je op letten als je muurtjes of vijvers gaat bouwen.

Tuinadvies - PUUR Appeltern

Planten kiezen is misschien wel het allergrootste probleem. Dat komt natuurlijk ook omdat iedereen denkt dat je daar het meeste verstand van moet hebben. Tijdens deze speciale adviesdagen laat de aanwezige proffesional je zien dat je dat ook zonder groene vingers een heel eind kunt komen. Ze vertellen je graag waar je op moet letten bij de plantkeuze voor je (nieuwe) tuin. Het is een kwestie van slechts drie stappen in de juiste volgorde.

Onze Dutch Quality Gardens hoveniers helpen je tijdens PUUR Appeltern graag met alle vragen die je hebt voor je eigen tuin!

Je kunt met jouw wensen aanschuiven bij de op dat moment aanwezige hovenier of ontwerper. Onze hoveniers en ontwerpers hebben niet alleen heel veel ervaring, ze hebben in de loop der jaren laten zien ook over de nodige creatieve gaven te beschikken. De Tuinen van Appeltern heeft landelijk 40 hoveniers en ontwerpers geselecteerd!

Tuinadvies - PUUR Appeltern

Op onderstaande data kun je tijdens PUUR Appeltern binnenlopen voor een 1 op 1 schetsadvies van onze experts! Ze geven vrijblijvend tuin- en schetadvies. Neem wel even een plattegrond (of ontwerp) en foto's van jouw tuin mee en je krijgt uitsluitsel, eventueel aan de hand van een klein schetsje, over de vraag of je tuin voldoet aan 'De vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk'.

Tuinadvies - PUUR Appeltern

Bemanningsschema van de tuinadviesbalie

Zie in onderstaand schema wanneer jij in Appeltern terecht kunt bij een Dutch Quality Gardens hovenier voor persoonlijk en professioneel tuinadvies.

Zaterdag 10 november Hoveniersbedrijf 't Höfke
Zondag 11 november Van Nieuwland Tuinen
Zaterdag 17 november Mocking Hoveniers
Zondag 18 november Hans Linders Hovenier
Zaterdag 24 november Lensen Hoveniers
Zondag 25 november Stadhouders Vier Seizoenen Hoveniers
Zaterdag 1 december Trendy Tuinen
Zondag 2 december Mocking Hoveniers
Zaterdag 8 december Hoveniersbedrijf Miggiels & van Amstel
Zondag 9 december Fokker Hoveniersbedrijf Exclusieve Tuinen
Zaterdag 15 december Hans Linders Hovenier
Zondag 16 december Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f.
Zondag 23 december Stadhouders Vier Seizoenen Hoveniers
Zaterdag 29 december Bosman Tuinadvies
Zondag 30 december Wenninkhof Hoveniers en Groencentrum
Zondag 6 januari Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f.
PUUR Appeltern
  • Niet in de gelegenheid om naar Appeltern te komen?
    Vind een hovenier bij jou in de buurt!
  • Schetsadvies op een andere datum?
    Maak een afspraak bij onze Schetsservice!
  • Verhinderd tijdens PUUR Appeltern?
    De Tuinen van Appeltern organiseert bijna maandelijks de Tuinstartersdagen en ook is er een terugkerende workshop ‘Ontwerp uw eigen tuin’. Kijk in onze agenda voor actuele data!