DCM Gazontestdagen

Kom op zaterdag 9 of zondag 10 maart naar De Tuinen van Appeltern en laat je tuingrond gratis testen. Je ontvangt dan een professioneel tuinadvies hoe je snel weer een diepgroen gezond gazon hebt.
evenement
Aanvang 10:00 uur
Entree € 11,50

De vruchtbaarheid van de grond is van levensbelang voor alle planten in uw tuin. De planten nemen via de wortels, vocht en voeding op uit de grond. Wanneer de zuurgraad van de grond niet goed is, en er geen voeding aanwezig is zullen de planten een slecht resultaat geven. Het is lastig om op het blote oog te beoordelen of er voldoende voeding aanwezig is en of de zuurtegraad optimaal is. Kom op zaterdag 9 of zondag 10 maart naar De Tuinen van Appeltern en laat je tuingrond gratis testen. Je ontvangt dan een professioneel tuinadvies hoe je snel weer een diepgroen gezond gazon hebt.

DCM Gazontestdagen | De Tuinen van Appeltern

De DCM Grondtest (t.w.v. €7,95) is tijdens deze dagen helemaal gratis! Met speciale testapparatuur meten wij de pH-waarde (zuurtegraad) en de voedingswaarde van je grond. De aanwezige voeding in je grond en de juiste zuurtegraad zijn namelijk van levensbelang voor je gazon en andere planten in je tuin. Het gras heeft echt voeding nodig om te blijven groeien en bestand te zijn tegen zwaar weer, veel betreding en ziektes en plagen. Neem een (jam-)potje of zakje gevuld met grond uit je tuin mee!

LET OP: Maximaal 1 gratis test per klant! Je kunt tussen 10.00 en 16.00 uur terrecht is ons entreegebouw.