Day at the Garden 2018

Day at the garden is een heerlijk feestje, zo aan het eind van de zomervakantie. We vieren dan het leven met alle moois wat ons park te bieden heeft. Rondom paviljoen 'Buitenlucht' op het gras en tussen de bloemen laten we je genieten van lekkere muziek, heerlijke drankjes en smaakvolle BBQ gerechten.
evenement
Aanvang 10:00
Entree € 7,50

Er zijn meerdere muzikale en vakmatige vrienden aanwezig. Sommigen treden live op. Anderen vertonen hun kunsten of geven uitleg vanuit hun ‘groene’ stand. Het is een vrolijke mix van entertainment en leerzame momentjes. En natuurlijk is er alle tijd voor jou en je vrienden. Alles mag, maar genieten moet. We doen het voor de derde keer zo’n dag in het park en het wordt ieder jaar leuker. Het is 3 jaar geleden allemaal begonnen met een feestje voor vrienden van Bart en Daan, zonen van Ben en Riet, de tuindirectie. Bart en Daan vierden destijds hun 10-jarig jubileum als dj’s en gangmakers in de regio.

Day at the Garden | De Tuinen van Appeltern

Een andersoortig feest op een andersoortige locatie leek hen wel wat. De gangmakerij is gebleven en de vrienden natuurlijk ook. Ook deze editie spelen Bart & Daan tussentijds een rol en zorgt coverband Marcus & Taylor voor de dagsluiting met spetterend muzikaal vuurwerk!

Na de twee voorgaande edities hebben we met elkaar de juiste sfeer en programmasamenstelling te pakken. Het is daarmee een dag in De Tuinen van Appeltern geworden die je nergens anders kunt beleven.. Gelukkig hoeft dit ook niet want bij ons is iedereen hartelijk welkom!

Day at the Garden | De Tuinen van Appeltern

Eventinformatie

Openingstijden 10.00 uur - 22.00 uur
Leeftijd Alle leeftijden, jong en oud!
Deurprijs € 10,00
Voorverkoop € 7,50
Locatie De Tuinen van Appeltern

Bekijk het complete programma op Dayatthegarden.nl!