Boomschijfjesspeurtocht

PUUR Appeltern is voor alle leeftijden… daarom hebben we ook iets leuks voor onze jonge bezoekers. Namelijk, de pure boomschijfjesspeurtocht! Haal het formulier op bij onze receptie, neem je kinderen gezellig mee op pad en laat ze speuren!
expositie
Aanvang 11:00 uur

Verspreid langs de Puur route hangen boomschijfjes verstopt met daarop PURE tekeningen, die ook terug te vinden zijn op de kaart die zij meekrijgen bij de receptie. Het zijn er 16 in totaal! Weten jullie ze allemaal te vinden?

Boomschijfjesspeurtocht - De Tuinen van Appeltern

Op de boomschijfjes staat naast de afbeelding ook een letter of een cijfer. Hiermee kan er een uiteindelijk een code zin gemaakt worden. Vul deze in en lever je formulier na afloop in bij onze receptie. Is het gelukt om de code te kraken? Dan staat er een speciale, maar nog geheime, verrassing te wachten voor je kind!

LET OP: Adviesleeftijd t/m 10 jaar!

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

De Tuinen van Appeltern zijn in deze periode 5 dagen per week te bezoeken, enkel om maandag en dinsdag niet. We zijn woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, met uitzondering van onze lichtjesavonden! Op die avonden zijn we tot 21:00 uur geopend.