Bloemenpost

We zeggen veel met bloemen.. we vieren, begroeten en troosten elkaar er mee. Het kaartje bij de bos bloemen geeft extra uitleg en vertelt wat de bloemen zelf niet kunnen. Juist dat element, de bloemkaartjes die iedereen schrijft, brachten ons op een idee!
expositie
Aanvang 10:00 uur
Entree € 13,-

Zou het niet leuk zijn om de bezoekers in onze tuinen ook eens te verrassen met een ‘bos bloemen’ en een leuk bloemkaartje. Vorig jaar hebben we proefgedraaid. We kregen zoveel leuke reacties dat we ook dit jaar weer ‘bosjes bloemen’ gaan uitdelen. Je hebt wel begrepen dat het niet om echte bossen bloemen gaat en dat onze kleurrijke borders als zodanig fungeren. Het gaat natuurlijk om het gebaar.

Bloemenpost - De Tuinen van Appeltern

Zomaar tussen die bloemborders tref je de geschreven kaartjes. Je kunt ze lezen als een boodschap aan anderen, je mag ze ook lezen als post voor jou. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je ook aan iemand ‘een bos’ wilt sturen en daar een kaartje bij wil schrijven, kun je een mailtje sturen naar Marian met JOUW boodschap, zodat we die volgend jaar ook jouw boodschap bij de bloemen kunnen steken.

Bloemenpost - De Tuinen van Appeltern

Als je er vooraf over nadenkt, kun je terplekke jouw gezelschap verrassen!