Exposeren

Bij De Tuinen van Appeltern vinden we het belangrijk dat onze klanten zo veel mogelijk inspiratie op doen!

Ruim 30 jaar geleden begon Ben van Ooijen 'De Tuinen van Appeltern'. In Appeltern probeert hij het liefdesvirus voor de tuin over te brengen aan de jaarlijks 100.000 parkbezoekers. Ben denkt dat zo’n 80% van de tuinbezitters geen optimale band hebben met hun tuin. Daarom ontwikkelde hij de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk.

OVER APPELTERN

De Tuinen van Appeltern is hét tuininspiratie park van Nederland. Niet alleen bieden wij interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, Appeltern is ook een gezellig dagje uit!

Het park is ruim 20 hectare groot en telt inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben we zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van tuinarchitecten, tuinexperts en partners. De Tuinen van Appeltern veranderen elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast!

Bourgondische Tuin - De Tuinen van Appeltern

Jouw product in de schijnwerpers!

Naast het tuininspiratiepark heeft Appeltern een grote informatieve website met webshop. Hier bieden we de consument tuinadvies en de leukste/beste tuinproducten aan. Om ons park met onze website te kunnen verbinden bieden we onze bezoekers de Appeltern Fluistertour. We vertellen je graag hoe jij onderdeel van het Appeltern-platform kan zijn!

Appeltern Platform - De Tuinen van Appeltern
Met het platform van De Tuinen van Appeltern (parkbezoekers, website, webshop, nieuwsbrief en social media) bereiken we maandelijks ruim 250.000 tuinliefhebbers!

De Tuinen van Appeltern is, met 100.000 bezoekers, het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Honderden tuinproducten worden tentoongesteld in de ruim 200 inspiratietuinen. Jaarlijks vernieuwen we een aantal van onze inspiratietuinen en is er ruimte om nieuwe tuinproducten en/of diensten toe te passen of tentoon te stellen.

Bezoekers - De Tuinen van Appeltern

Welke mensen bezoeken De Tuinen van Appeltern?
Welgestelden, het landelijke gezinsleven, succesvolle gezinnen en traditionalisten. Het zijn voornamelijk mensen die verhuizen, mensen die hun tuin verbouwen of mensen die hun huidige tuin willen laten veranderen. Zij hebben behoefte aan inspiratie, informatie en advies. Daarnaast bezoeken steeds meer starters ons park.

Onze partners

Bekijk hier het complete overzicht van partners waarvan producten in ons park en op onze website zijn te vinden.

Partners - De Tuinen van Appeltern

Appeltern Fluistertour

In bijna iedere ‘Inspiratietuin’ in De Tuinen van Appeltern staat een informatiebord. Op dit bord staat een inleidende tekst, een plattegrond, een nummer én er zit een IDentifier op. Door middel van die IDentifier hebben bezoekers de mogelijkheid om een audiofragment te beluisteren wat achtergrondinformatie geeft over de betreffende inspiratietuin.

Appeltern Fluistertour - De Tuinen van Appeltern

Mobiele telefoon

Bij bijna iedere inspiratietuin in De Tuinen van Appeltern staat een informatiebord. Op dit bord staat een inleidende tekst, een plattegrond én er staat een nummer op. Wanneer een geïnteresseerde bezoeker met zijn of haar telefoon naar de mobiele website Appeltern.nl/tuin gaat, vult hij/zij vervolgens het nummer van de betreffende inspiratietuin in en ziet dan op het scherm direct alle (product)informatie!

Mobiele telefoon - De Tuinen van Appeltern

Exposeren bij De Tuinen van Appeltern!

Exposeren 2019 - De Tuinen van Appeltern
Wil jij ook exposeren bij De Tuinen van Appeltern? Vraag onze brochure aan en kom alles te weten!