De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

De garantie

De garantie in de tuinaanleg ligt niet zo eenvoudig als bijvoorbeeld bij een kapotte wasmachine of bij het roesten van een auto.

Dat heeft alles te maken met het feit dat er gewerkt wordt met natuurlijke materialen (planten) en producten waaraan werkzaamheden worden toegevoegd. Bij een tegelterras gebeurd dan ook nagenoeg niets met de tegels maar kan een verkeerde constructie wel leiden tot verzakkingen. Een boom die onder ideale omstandigheden wordt geplant kan een strenge winter evengoed niet overleven.

Een garantie op een kwalitatieve verwerking is dan ook veel belangrijker voor u als consument dan een garantie op het product. Niet dat de Dutch Quality Gardens Hovenier de productgarantie niet heeft. Integendeel, maar door kwaliteitstoetsing van De Tuinen van Appeltern op het werk, creativiteit en kennis van de hovenier is uw garantie op het door u gewenste ideale totaalplaatje op voorhand veel groter.

De Dutch Quality Gardens Hovenier garandeert u:

  • Een professionele, originele, creatieve en accuratieve werkwijze
  • Een marktconforme prijsstelling aan de hand van een heldere offerte
  • Een praktische, no nonsense aanpak met vaste aanspreekpunten
  • Vakbekwame, gedreven medewerkers met passie voor het vak
  • Een open en eerlijke wijze van communiceren

Privileges

Als u uw tuin laat aanleggen en/of uw tuin laat onderhouden door een Dutch Quality Gardens Hovenier dan heeft u een aantal privileges. Zo heeft u als klant onbeperkt gratis toegang tot De Tuinen van Appeltern om nieuwe ideeën op te doen, krijgt u elk seizoen Tuinnieuws toegezonden met allerhande tips en ideeën en ontvangt u het tuinonderhoudsboekje waarin is omschreven hoe u uw nieuwe tuin kunt (laten) verzorgen.

Jaarlijkse controles

De Tuinen van Appeltern bewaakt de kwaliteit en handelswijze van de Dutch Quality Gardens Hoveniers. Hoveniers die niet voldoen aan de door De Tuinen van Appeltern opgestelde toetsingscriteria wordt het certificaat ontnomen. Opdrachtgevers spelen hierbij ook een rol door de mogelijke invulling van het klanttevredenheidsonderzoek.

>> Terug naar homepage