Dagje uit

Een volledig verzorgd én geslaagd dagje uit beleef je bij De Tuinen van Appeltern. Of je een dagje uit regelt met vriendinnen, familie, een school of collega's, er is voor ieders wat wils!

HET BEGIN VAN EEN VEELBELOVENDE DAG

Kom je met een groep van 20 personen of meer op bezoek bij De Tuinen van Appeltern, begin de dag dan goed met een kopje koffie en ambachtelijk appelgebak. Tijdens het genieten van dit ontvangst is er ook de mogelijkheid voor een praatje met de directeur. Hij zal alvast het een en ander uitleggen over De Tuinen van Appeltern.

EEN INSPIRERENDE TOCHT DOOR HET PARK

Na het ontvangst nemen onze gidsen jullie mee op een rondleiding door het park en alle mooie locaties binnen De Tuinen van Appeltern. Tijdens de rondleiding zal de gids vertellen over de aanleg van tuinen, de historie van het park, de zeer diverse beplanting in het park en uiteraard worden de mooiste plekjes in het park bezocht.

Deze rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen in de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans.

BOORDEVOL LEKKERS OP VERSCHILLENDE LOCATIES

Na de rondleiding kunnen jullie genieten van een heerlijk broodjeslunch, een gezellige high-tea, een zomerse picknick of gewoon iets lekkers van onze menukaart. Waar jullie gaan genieten van deze lekkernijen, is helemaal aan jullie. Is het in accommodatie 'Onze entree', accommodatie 'Wintertuin' of in accommodatie 'Buitenlucht', iedere locatie is uniek en sfeervol om te genieten van al het lekkers.

EEN SPORTIEF TINTJE TOEVOEGEN AAN JULLIE GROEPSUITJE?

Als iedereen uitgegeten is, zijn verschillende activiteiten en workshops bij ons in het park. Wat dachten jullie van een avontuurlijke 17-holes kick & golfbaan. Dit is een combinatie tussen voet- en midgetgolf. Een leuke manier om een competitief element toe te voegen aan jullie groepsuitje.

Dagje uit - De Tuinen van Appeltern

CREATIVITEIT EN JULLIE GROENE SKILLS DE VRIJE LOOP LATEN IN ONZE WORKSHOPS!

Willen jullie liever wat minder actiefs? Dan hebben wij nog verschillende leerzame workshop. Wat dachten jullie van een decoratieworkshop. Tijdens deze decoratieworkshop kunnen jullie je creativiteit en groene skills kwijt. Aan het einde van dag kun je het zelfgemaakte decoratiestuk uiteraard mee naar huis nemen.

Dagje weg - De Tuinen van Appeltern

DE PERFECTE AFLSUITING VAN JULLIE GESLAAGDE DAG!

Het einde van de dag is aangebroken, de perfecte tijd om in alle rust na te genieten van deze dag onder het genot van een hapje en een drankje. In overleg kunnen wij heerlijke hapjes voor jullie serveren. Hebben jullie grote honger? Dan kunnen jullie kiezen tussen het Appeltern dinerbuffet of een uitgebreide barbecue.

Uitje - De Tuinen van Appeltern

Vraag of verzoek? neem gerust contact op!

De Tuinen van Appeltern