Bloementuin Nederland
het grootste tuininspiratiepark van Nederland

Het hele jaar door iedere dag open!

Koop tickets

Bloementuin Nederland

Wil jij de mooiste bloementuin van Nederland?

Bezoek dan eens De Tuinen van Appeltern: hét grootste tuininspiratiepark van Nederland. Hier zet jij de bloemetjes buiten! Zo loop je onder andere langs meer dan 200 voorbeeldtuinen, bezoek je de schetsservice voor jouw persoonlijk tuinontwerp en laat je jouw kinderen spelen en ontdekken op het ontdekkingseiland.

Vraag of verzoek? neem gerust contact op!

De Tuinen van Appeltern

Bezoek de prachtige bloementuin in het grootste tuininspiratiepark van Nederland

Een gezellig dagje uit met jouw vriend, gezin of vriendinnen: daarvan ben je bij ons verzekerd. Loop door het park met een fluistertour en geniet van een volledig verzorgde lunch met ambachtelijke soepen, versgebakken brood, vers belegde broodjes en warme en koude dranken. Bezoek het Appeltern tuinfestival, ontvang tuinadvies in het tuinadviescentrum en sluit de dag af met een bezoek aan onze cadeauwinkel. Koop jouw tickets online met korting en bezoek binnenkort de mooiste bloementuin van Nederland.

Maak jouw dag compleet met een arrangement

Niet alleen kun je een bezoek brengen aan de bloementuin van De Tuinen van Appeltern in Nederland. Wist je dat je ook de keuze hebt uit verschillende arrangementen. Maak een kleurrijke bruidsrapportage, combineer een bezoek aan onze tuinen met een heerlijke high-tea met vriendinnen of geniet van een heerlijke picknick in het zonnetje met jouw gezin. Deze arrangementen en meer boek je online. Vragen? Wij staan je graag te woord via (0487) 54 17 32.

Koop jouw entreetickets online met korting

De online achtertuin inspiratie in het echt beleven? Kom langs! Met meer dan 200 achtertuinen heb je meer dan genoeg voorbeelden om uit te kiezen.

Koop jouw tickets online met korting en kom langs met vriendinnen, jouw partner of het hele gezin. Heb je vragen over een van onze voorbeelden of overige vragen over onze achtertuinen? Wij staan je ook telefonisch graag te woord. Hiervoor bel je naar (0487) 54 17 32.