Bijzondere tuinen
het grootste tuininspiratiepark van Nederland

Het hele jaar door iedere dag open!

Koop tickets

Bijzondere tuinen

Bij De Tuinen van Appeltern bezoek je meer dan 200 bijzondere modeltuinen.

Deze vormen een perfecte balans van beplanting, bestrating, meubilair en constructies zoals overkappingen en boomhutten. Doe inspiratie op voor jouw (toekomstige) tuin en bekijk een aantal thema’s alvast online.

Vraag of verzoek? neem gerust contact op!

De Tuinen van Appeltern

Bekijk de bijzondere tuinen in het park

Je wilt dit jaar graag de tuin renoveren of volledig verbouwen. Dan wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de allerlaatste trends en de mogelijkheden die er zijn voor beplanting en bestrating. De tuinen in ons park zijn stuk voor stuk uniek. Gaat je voorkeur uit naar een tuin met veel bestrating? Een tuin met veel groen? Of een tuin waar jouw kinderen heerlijk in kunnen spelen? Bekijk onze tuinen alvast online voor de nodige dosis inspiratie.

Kies uit meer dan 10.000 tuinproducten

Van constructies tot aan beplanting en van decoratie tot aan buitenmeubilair. In onze online shop vind je meer dan 10.000 tuinproducten waarmee je moeiteloos een van onze bijzondere tuinen bij jou thuis creëert. Bekijk het aanbod in de webshop en rond jouw bestelling online af.

Bezoek onze bijzondere tuinen zeven dagen per week

Tussen maart en november is ons park in Gelderland iedere dag geopend. In welke maand kom jij een keertje langs? Ben verzekerd van een entreeticket door deze online met korting te kopen. Voor vragen over onze bijzondere tuinen staan we je graag telefonisch te woord via (0487) 54 17 32.

Koop jouw entreetickets online met korting

De online achtertuin inspiratie in het echt beleven? Kom langs! Met meer dan 200 achtertuinen heb je meer dan genoeg voorbeelden om uit te kiezen.

Koop jouw tickets online met korting en kom langs met vriendinnen, jouw partner of het hele gezin. Heb je vragen over een van onze voorbeelden of overige vragen over onze achtertuinen? Wij staan je ook telefonisch graag te woord. Hiervoor bel je naar (0487) 54 17 32.