Bestel nu je Early Bird ticket met korting

Vanaf zondag 1 maart 2020 is ons tuinideeënpark weer zeven dagen per week geopend. Koop alvast je toegangsbewijs en ontvang een leuke vroege-vogel-korting!

Na drie maanden bouwen, verbouwen, poetsen en planten openen we op zondag 1 maart 2020 weer onze tuindeuren! Het voorjaar maakt langzaam zijn entree in ons park met meer dan tienduizend bloembollen, de eerste bladeren aan de bomen en natuurlijk ook de nieuwste tuin trends. Wil je alvast tuininspiratie opdoen voor de tuinverbouwing die je dit jaar gepland hebt? Of heb je zin in een lekker dagje uit met familie of vrienden? Bezoek De Tuinen van Appeltern dit lenteseizoen en bestel nu alvast je toegangskaartje met korting!

Lente - De Tuinen van Appeltern

Wij vieren de opening van ons tuinideeënpark met een leuke Early Bird korting! Bestel vóór 1 maart jouw Early Bird ticket en ontvang €2,00 korting op de reguliere ticketprijs!

Gratis entree voor kinderen t/m 12 jaar

Zin in een leuk dagje uit in de natuur met het gezin? In 2020 bezoeken kinderen t/m 12 jaar ons park gratis! Dat is extra genieten van al het moois dat De Tuinen van Appeltern dit voorjaar te bieden heeft. Bestel nu alvast je Early Bird tickets voor het gezin en plan een dagje uit!

Wat is er dit lenteseizoen te doen?

Dit voorjaar staan er weer leuke evenementen en workshops gepland. Zo vinden op zaterdag 14 en zondag 15 maart de Tuinadviesdagen met gratis schetsadvies plaats. En op zaterdag 28 maart organiseren we een workshop Snoeien, zodat jij jouw tuin kunt voorbereiden op de lente. Alle geplande evenementen en workshops vind je in onze kalender.

Daarnaast kun je voor zowel kleine als grote groepen leuke arrangementen boeken. Wat dacht je van een gezellige high tea of een teamuitje met je collega's of familie?

Bestel jouw Early Bird tickets met €2 korting!

De online achtertuin inspiratie in het echt beleven? Kom langs! Met meer dan 200 achtertuinen heb je meer dan genoeg voorbeeldtuinen om uit te kiezen.

Bloembollen - De Tuinen van Appeltern

Koop jouw Early Bird ticket vóór 1 maart. Het ticket is geldig in het lenteseizoen, van 1 maart t/m 30 april. Heb je vragen over één van onze voorbeelden of overige vragen over onze achtertuinen? Wij staan je ook telefonisch graag te woord. Hiervoor bel je naar (0487) 54 17 32.

Bestel jouw tickets

 • Entreeticket | Early Bird
  Online korting

  Entreeticket | Early Bird

  Dit e-ticket is geldig als entreebewijs voor één volwassen persoon. Geldig vanaf 1 maart t/m 30 april 2020.
  € 10,50
  € 2,00 korting