Waarom kiezen voor een Appeltern Tuinexpert?

Veel starters en doorgewinterde tuiniers bezoeken De Tuinen van Appeltern voor nieuwe ideeën en manieren om hun tuin op de gewenste manier vorm te geven en in te richten. 100.000 mensen komen daarvoor jaarlijks naar ons park en ruim twee miljoen mensen zoeken naar informatie op onze website. Omdat velen daarbij ook op zoek zijn naar deskundige hulp hebben we in het hele land hoveniers en ontwerpers geselecteerd die we met gerust hart bij iedereen aan kunnen bevelen. Deze Appeltern Tuinexperts kunnen er voor zorgen dat al je wensen en ideeën in praktijk gebracht worden.

Een Appeltern Tuinexpert heeft overal verstand van!

Een Appeltern Tuinexpert kan betrokken worden bij het hele proces, van ontwerp tot en met de aanleg met onderhoudsplan. Maar je kunt de Appeltern Tuinexpert natuurlijk ook inschakelen voor alleen een snoeiklusje of de renovatie van je terras. Een Appeltern Tuinexpert is een echte alleskunner. Hij kan bestraten, timmeren, metselen, snoeien, graszoden leggen, zaaien en inplanten. Hij of zij heeft daarbij verstand van de juiste grondbewerking, bemesting, beregening, waterberging, verlichting en beveiliging. De Appeltern Tuinexpert is op de hoogte van de laatste duurzaamheids ontwikkelingen, hij of zij respecteert de natuur en heeft oog voor specifieke wensen t.a.v. kwaliteit, comfort en gemak. Samen met De Tuinen van Appeltern geven de Appeltern Tuinexperts invulling aan de concepten Tuingeluk en Tuingemak.

Appeltern Tuinexpert - De Tuinen van Appeltern

Een topproduct vanuit de eigen identiteit

De Appeltern Tuinexpert wordt door ons aanbevolen op basis van kwaliteit. Zijn of haar vakbekwaamheid staat garant voor een hoogwaardig eindproduct! Maar daarmee zijn hun tuinen en klussen beslist niet standaard. Elke Appeltern Tuinexpert heeft een eigen identiteit die we graag ook stimuleren, we werken immers graag samen met innovatieve bedrijven die ook buiten de gebaande paden durven te treden. Daar wordt de tuincultuur alleen maar mooier van! Het leuke is ook dat de Appeltern Tuinexperts elkaar beïnvloeden zodat nieuwe vondsten en methodieken snel aan elkaar worden doorgegeven.

Appeltern Tuinexpert - De Tuinen van Appeltern

Ze kunnen alles maken wat je ziet en nog niet bestaat

In het begin van ons bestaan wilden we graag kunnen verwijzen naar hoveniers en ontwerpers die alles wat je bij ons zag ook in de praktijk zouden kunnen brengen. Dat is nu nog steeds zo maar door de digitale wereld zijn er veel meer voorbeeldtuinen en ideeën dan alleen die van De Tuinen van Appeltern. Voor een Appeltern Tuinexpert is ook het meest gekke idee of Pinterestplaatje geen probleem. Zij zijn altijd in staat om jouw wens pasklaar te maken voor jouw situatie en omgeving. Jouw toekomstig Tuingeluk staat daarbij wel voorop. Ze bespreken graag de voor- en nadelen van al je wensen of ideeën. Indien nodig leveren ze graag ook een alternatief dat beter past bij jouw woonomgeving en leefstijl. Het mooist zijn de creaties die nog nergens te zien zijn. Ook voor dergelijke kunstwerkjes kun je onze Appeltern Tuinexpert natuurlijk inschakelen!

Appeltern Tuinexpert - De Tuinen van Appeltern

Een overzichtelijke aanpak

Een Appeltern Tuinexpert is erg begaan met elke tuin en elke tuinklus. Een mooi product of eindplaatje waarvan jij gelukkig wordt is altijd uitgangspunt. Als er een klik is met de gekozen Appeltern Tuinexpert volgt een logische procesgang. Er wordt altijd gewerkt vanuit een goedgekeurd ontwerp en een duidelijk omschreven offerte. Er wordt steeds duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden en eventuele tussentijds door jou ingebrachte extra wensen of veranderingen. Door gewoon te doen wat beloofd is wordt geen onnodige tijd verloren en is de oplevering een feest voor iedereen!

Alle voordelen van een Appeltern Tuinexpert op een rijtje

Logo Appeltern Tuinexpert

Jouw redenen om te kiezen voor een door ons geselecteerd bedrijf komen goeddeels overeen met die van ons:

 • Ze maken buitengewoon creatieve ontwerpen en tuinen;
 • Ze zijn heel milieu bewust bezig;
 • Ze houden ook rekening met jouw toekomstig Tuingeluk;
 • Ze zijn all-round vakman voor elke constructie en onderhouds klus;
 • Ze bekwamen zich met de nieuwste methodieken en producten;
 • Ze hebben hun tuinhart op de juiste plaats;
 • Ze spannen zich in voor een mooiere tuinwereld voor iedereen;
 • Hun weerwijze is overzichtelijk en klant vriendelijk;
 • Ze staan open voor kritiek en laten zich graag beoordelen;
 • Ze bemannen met plezier en vrijblijvend de Appeltern adviesbalie;
 • Ze leren graag van elkaar;
 • Ze helpen ook de doe het zelver;
 • Ze voelen zich voor geen enkel klusje te groot;
 • Ze gunnen iedereen het goede tuingevoel.

Wat maakt een hovenier of ontwerper tot een Appeltern Tuinexpert?

Een Appeltern Tuinexpert is begaan met zijn of haar vak en de tuinbranche in de breedte. Hij of zij levert een hoogwaardig tuinproduct en spant zich bovengemiddeld in voor het Tuingeluk van de opdrachtgever. Een Appeltern Tuinexpert is eigentijds, vakbekwaam, leergierig, oprecht en gepassioneerd. De Appeltern Tuinexpert is een gewaardeerd en betrouwbaar partner voor opdrachtgevers, voor collega-bedrijven en voor De Tuinen van Appeltern!

Appeltern Tuinexperts op Social Media!

Op social media vertellen de Appeltern Tuinexperts wat er op dat moment allemaal in jouw tuin mag gebeuren, met deze tips kun je zelf aan de slag of wanneer nodig het uit laten voeren door een van onze Appeltern Tuinexperts.

Appeltern Tuinexperts - Social Media
Daarnaast presenteren ze leuke werkzaamheden, bedrijfsvermeldingen en opgeleverde projecten.

 • Volg de Appeltern Tuinexperts op Facebook
 • Volg de Appeltern Tuinexperts op Instagram

Appeltern Tuinexpert worden?

Navigeer naar onderstaande pagina voor meer informatie of download het Appeltern Tuinexpert informatiedocument.