Algemene boekingsvoorwaarden

Op al onze boekingen zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Groepskorting

De groepskorting is alleen van toepassing op groepen van 20 betalende bezoekers of meer. Wanneer de groep bij aankomst kleiner is dan 20 personen, vervalt de groepskorting op de entree- en horecatarieven. Acties en/of kortingskaarten zijn op geen enkele manier te combineren met de entree als groep.

Calamiteiten

Bij calamiteiten in het weekend kun je bellen met 0487-579200.
(Bel bij geen gehoor met 06-53864121)

Rondleidingen

Hiervoor geldt dat bij een vertraging langer dan een half uur De Tuinen van Appeltern het recht heeft de rondleiding te laten vervallen en de kosten voor de rondleiding in rekening te brengen. Als in overleg met de gids de rondleiding eventueel alsnog door kan gaan, zal het afgesproken bedrag worden verhoogd met €25,00. Indien mogelijk verzoeken wij eventuele vertragingen minimaal 2 uur van tevoren door te geven op telefoonnummer 0487-579200.

Definitieve groepssamenstelling door geven

Uiterlijk zeven werkdagen voor de geboekte datum dien je de definitieve groepssamenstelling schriftelijk door te geven. Is de groep bij aankomst kleiner dan aangemeld, geschiedt de afrekening op basis van bovenstaande gegevens. (Geldt niet voor losse entreeprijs) Extra deelnemers worden naar rato berekend. Dieetwensen/allergieën kun je uiterlijk 1 week voor je bezoek doorgeven.

Betaling

Wijze van betaling: contant/pinnen. De contactpersoon van de groep dient in 1 x het totaalbedrag af te rekenen. Betaling achteraf op rekening is mogelijk, hiervoor wordt €7,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Mocht je hier gebruik van willen maken verzoeken wij dit uiterlijk 1 week voor geboekte datum (bij doorgeven definitief aantal personen) kenbaar te maken en te controleren of bovenstaande contactgegevens juist zijn op de factuur.

Annuleren

Annuleren tot twee weken voor het bezoek geschiedt kosteloos. Bij annulering binnen 2 weken voor bezoekdatum berekenen wij 50% van de overeengekomen totaalsom. Bij annulering binnen 1 week voor bezoekdatum zijn wij genoodzaakt het overeengekomen totaalbedrag aan jou te factureren.

Voor het betreden van het park wijzen wij je op ons parkreglement.

Bekijk alle onderwerpen waarvoor De Tuinen van Appeltern algemene voorwaarden hanteert.