Algemene boekingsvoorwaarden

Op al onze boekingen zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Toegangskaarten / E-tickets

  • Een entreebewijs kan éénmalig worden gebruikt. Entreebewijzen worden geactiveerd op de dag van bezoek en het recht op toegang eindigt bij het verlaten van het park.
  • Entreebewijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, voor een andersoortig entreebewijs of voor een entreebewijs van een andere periode of anderszins.
  • Entreebewijzen mogen niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij aankoop van entreebewijzen.
  • De Tuinen van Appeltern is niet aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal waardoor de geldigheid van het entreebewijs vervalt.

Groepskorting

De groepskorting is alleen van toepassing op groepen van 20 betalende bezoekers of meer. Wanneer de groep bij aankomst kleiner is dan 20 personen, vervalt de groepskorting op de entree- en horecatarieven. Acties en/of kortingskaarten zijn op geen enkele manier te combineren met de entree als groep.

Calamiteiten

Bij calamiteiten in het weekend kun je bellen met 0487-579200.
(Bel bij geen gehoor met 06-53864121)

Rondleidingen

Hiervoor geldt dat bij een vertraging langer dan een half uur De Tuinen van Appeltern het recht heeft de rondleiding te laten vervallen en de kosten voor de rondleiding in rekening te brengen. Als in overleg met de gids de rondleiding eventueel alsnog door kan gaan, zal het afgesproken bedrag worden verhoogd met €25,00. Indien mogelijk verzoeken wij eventuele vertragingen minimaal 2 uur van tevoren door te geven op telefoonnummer 0487-579200.

Definitieve groepssamenstelling doorgeven

Uiterlijk zeven werkdagen voor de geboekte datum dien je de definitieve groepssamenstelling schriftelijk door te geven. Is de groep bij aankomst kleiner dan aangemeld, geschiedt de afrekening op basis van bovenstaande gegevens. (Geldt niet voor losse entreeprijs) Extra deelnemers worden naar rato berekend. Dieetwensen/allergieën kun je uiterlijk 1 week voor je bezoek doorgeven.

Betaling

Wijze van betaling: contant/pinnen. De contactpersoon van de groep dient in 1x het totaalbedrag af te rekenen. Betaling achteraf op rekening is mogelijk, hiervoor wordt €7,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Mocht je hier gebruik van willen maken, verzoeken wij dit uiterlijk 1 week voor geboekte datum (bij doorgeven definitief aantal personen) kenbaar te maken én te controleren of de gegevens op de bevestiging juist en volledig zijn.

Annuleren groepsboeking

Annuleren tot twee weken voor het bezoek geschiedt kosteloos. Bij annulering binnen twee weken voor bezoekdatum berekenen wij 50% van de overeengekomen totaalsom. Bij annulering binnen 1 week voor bezoekdatum zijn wij genoodzaakt het overeengekomen totaalbedrag aan jou te factureren.

Annuleren bruiloft

Annuleren tot twee maanden voor het bezoek geschiedt kosteloos. Bij annulering binnen twee maanden voor trouwdatum berekenen wij 50% van de overeengekomen totaalsom. Bij annulering binnen 1 week voor trouwdatum zijn wij genoodzaakt het overeengekomen totaalbedrag aan jou te factureren.

Voor het betreden van het park wijzen wij je op ons parkreglement.

Bekijk alle onderwerpen waarvoor De Tuinen van Appeltern algemene voorwaarden hanteert.