De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Lentekriebels in De Tuinen van Appeltern!

De tuindeuren weer geopend! Ons park biedt u weer volop trends en ideeën voor een nieuw tuinseizoen. Na drie maanden poetsen, renoveren en vernieuwen gaan de tuinpoorten van Appeltern weer open. Door de samenwerking met het totale Nederlandse bedrijfsleven zijn de nieuwste producten en laatste tuintrends weer ingepast in de meer dan 200 voorbeeldtuinen. Ook worden compleet nieuwe tuinen voor het eerst getoond, zoals de BoerenBond & Pets Place tuin, een familietuin met kippen en konijnen.

Paaslunch op 1e en 2e paasdag!

De lente begint! En dat is zeker te zien in De Tuinen van Appeltern. De eerste zonnestralen doen het goed voor onze tuin en de eerste voorjaarsbloemen zijn er al. Met Pasen zijn we geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, een inspiratievolle uitje voor het gehele gezin!

Op 1e en 2e Paasdag heeft onze horeca een voor u gereed staan. Voor € 9,50 per persoon geniet u van een lekker gevulde kop tomatensoep, luxe broodje eiersalade en koffie/thee! Deze lunch hoeft u niet vooraf te reserveren, maar is gewoon verkrijgbaar in onze restaurants.

Op 2e Paasdag kunnen kinderen samen met de Paashaas op het Natuurlijk Spelen & Ontdekkerterrein van 12.00 tot 17.00 uur!

Ontdek onze informatieve Fluistertour!

Als eerste modeltuinenpark in Europa maakt De Tuinen van Appeltern gebruik van een interactief systeem om bezoekers te informeren over de verschillende sfeertuinen. Het verhaal achter het ontwerp, de aandachtspunten tijdens de aanleg, onderhoudstip, de verschillende soorten beplanting en nog veel meer! Het systeem wordt momenteel al gebruikt in verschillende musea, maar nog nooit zo groots in de buitenlucht.
Appeltern Fluistertour
Hoe werkt het?
U ontvangt bij de ingang van ons park een gratis Podcatcher. Deze registreerd u door middel van uw mailadres in te voeren en vervolgens kan de wandeling beginnen. Het invullen van het e-mailadres is niet om u vervolgens wekelijks spamberichten te kunnen sturen maar om u uw bezoek aan Appeltern thuis te laten herbeleven! U ontvangt namelijk één overzichtelijk e-mail waarin u precies kunt zien welke sfeertuinen u bekeken hebt en welke u per ongeluk gemist hebt. In dit overzicht zijn ook alle verschillende tuinproducten en soorten beplanting te zien en eventueel direct te bestellen.

MapMyVisit

Appeltern Tuinwinkel

Sinds 2014 heeft De Tuinen van Appeltern een zeer uitgebreide online Tuinwinkel. Alles wat te zien is in het park, kunt u nu eenvoudig bestellen. Van beplanting tot bestrating, van buitenhaarden tot verlichting, van schaduwdoeken tot hobbykassen. Kortom, alle producten uit onze sfeertuinen zijn vanaf nu online te bestellen in onze Tuinwinkel.

Appeltern Tuinwinkel