De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Pasen in De Tuinen van Appeltern!

Ook tijdens Pasen kan je genieten van heerlijke wandeling door De Tuinen van Appeltern! Geniet onder andere van alle prachtige voorjaarsbloeiers!

De Tuinen van Appeltern zijn ook tijdens het Paasweekend gewoon geopend van 10:00 tot 18:00! De weerberichten voorspellen mooie dagen en onze tuindienst heeft het momenteel prima voor elkaar! Er is genoeg te zien en te beleven!

Voorjaarsbloeiers

Paaslunch op 1e en 2e Paasdag!
Op 1e en 2e Paasdag heeft onze horeca een voor u gereed staan. Voor € 9,50 per persoon geniet u van een lekker gevulde kop tomatensoep, luxe broodje eiersalade en koffie/thee! Deze lunch hoeft u niet vooraf te reserveren, maar is gewoon verkrijgbaar in onze restaurants.

Natuurlijk Spelen en Ontdekken

Paaseieren zoeken op 2e Paasdag!
Wat is er leuker dan tijdens Pasen? We kennen het nog wel uit onze eigen jeugd. Maar gemakkelijk heeft de paashaas het dit jaar niet gemaakt. Op ons Natuurlijk Spelen & Ontdekken terrein zijn namelijk overal bosjes en hoge grassen, hier kan hij de eieren goed verstoppen! Om er voor te zorgen dat er alleen maar vrolijke en geen verdrietige kinderen zullen rondlopen, is de paashaas aanwezig om toe te zien dat alle kinderen met eitjes naar huis gaat. Opgeven of reserveren is niet nodig, de activiteit is inbegrepen bij een bezoek aan Appeltern.

Vrijblijvend tuinadvies
Onze Exclusief Geselecteerde Hoveniers geven ieder weekend, vanaf 5 april tot en met 26 oktober 2015, vrijblijvend advies vanuit het Tuinadviescentrum in Appeltern, dus ook tijdens de Paasdagen! U kunt bij de Exclusief Geselecteerde Hoveniers terecht met al uw vragen over de aanleg en onderhoud van uw tuin en/of balkon.

Voorjaarsbloeiers

High-Tea, picknick of lunch
Een bezoek aan ons park nog leuker maken? Reserveer dan een van onze arrangementen zoals een High-Tea of Picknickmand. Ook met allergiën kan rekening gehouden worden! Bekijk onze arrangementenpagina!

Breng een bezoek aan Appeltern