De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Outdoor Lifestyle Event in De Tuinen van Appeltern!

De Tuinen van Appeltern viert zondag 22 juni het begin van de zomer met een nieuw buiten event. Diverse aanbieders op het gebied van wonen, tuin, lifestyle en outdoor zijn te gast in het park.

In het verleden was Appeltern regelmatig de locatie voor markten en events. Door concurrentie van allerlei fairs en braderieën heeft het organiseren van buitenevents een tijdje op een laag pitje gestaan, maar... Door de samenwerking met NG Events en met name onze unieke sfeer en uitstraling, gaan we die traditie voorzichtig in ere herstellen. We trappen af met Outdoor Lifestyle op zondag 22 juni!

Op de eerste Outdoor Lifestyle zijn ruim 20 bedrijven te gast op het gebied van interieur, buitendecoraties, tuinadvies en buitenactiviteiten. U kunt deelnemen aan een demonstratie bootcamp, een spelletje Kick and Golf, boogschieten of zelfs de nieuwste vishengel uitproberen.

Outdoor Lifestyle Event!

Er is gratis tuin- en interieuradvies, de elektrische auto en fiets krijgen alle aandacht, tuinmachines verlichten het werk en kunstzinnige decoraties maken uw tuin nog mooier.

De standhouders die zondag 22 juni te gast zijn:

Ons park zelf is ook helemaal in zomerstemming. De prairieborders staan vol in bloei, de terrassen zijn volledig ingericht en de nieuwste materialen zijn ingepast in meer dan 15 volledig gerenoveerde tuinen. Vorige week is bovendien het Tuinenfestival geopend. Elf bijzondere tuinparels in het kader Dromend van Holland.

De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern zijn elke dag geopend, van 10:00 tot 18:00. Ook op zon- en feestdagen!

Volg ons ook op: Social Media
* Facebook
* Twitter
* Google+
* Youtube