De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Paasweekend in De Tuinen van Appeltern!

Ook tijdens Pasen kan je genieten van heerlijke wandeling door De Tuinen van Appeltern! Geniet onder andere van alle prachtige voorjaarsbloeiers!

De Tuinen van Appeltern zijn ook tijdens het Paasweekend gewoon geopend van 10:00 tot 18:00! De weerberichten voorspellen mooie dagen en onze tuindienst heeft het momenteel prima voor elkaar! Door het zachte voorjaar loopt de natuur een maand voor op schema, met als gevolg dat er in Appeltern al veel planten in bloei staan. Er is genoeg te zien en te beleven!

Lente in Appeltern!

Nieuw: De Appeltern Fluistertour!
Als 1e modeltuinenpark in Europa maakt De Tuinen van Appeltern vanaf dit seizoen gebruik van een interactief systeem om bezoekers te informeren. Het systeem wordt wel al gebruikt in bijvoorbeeld musea maar nog nooit zo groots en in de buitenlucht. Het systeem is samen met Guide-ID ontwikkeld en speciaal op maat gemaakt voor De Tuinen van Appeltern.

>> Lees meer over

Speciale kinderactiviteit op 2e Paasdag!
Wat is er leuker dan paaseitjes zoeken tijdens Pasen? We kennen het nog wel uit onze eigen jeugd. Maar gemakkelijk heeft de paashaas het dit jaar niet gemaakt. Op ons Natuurlijk Spelen & Ontdekken terrein zijn namelijk overal bosjes en hoge grassen, hier kan hij de eieren goed verstoppen! Om er voor te zorgen dat er alleen maar vrolijke en geen verdrietige kinderen zullen rondlopen, is de paashaas aanwezig om te zien dat alle kinderen met eitjes naar huis gaat. Opgeven of reserveren is niet nodig, de activiteit is inbegrepen bij een bezoek aan Appeltern.

>> Lees meer over het

Natuurlijk Spelen en Ontdekken in Appeltern!

Vrijblijvend tuinadvies!
Onze Exclusief Geselecteerde Hoveniers geven van 5 april tot en met 26 oktober 2014 vrijblijvend advies vanuit het Tuinadviescentrum in Appeltern, dus ook tijdens de Paasdagen. U kunt bij de Exclusief Geselecteerde Hoveniers terecht met al uw vragen over de aanleg en onderhoud van uw tuin en/of balkon.

Eerst ontbijten, lunchen of genieten van een heerlijke High-Tea?
Een bezoek aan ons park nog leuker maken? Reserveer dan een van onze arrangementen zoals een High-Tea of Picknickmand. Ook met allergiën kan rekening gehouden worden!

>> Reserveren of meer informatie? Bekijk onze Arrangementenpagina

Lente in Appeltern!

Tarieven
Voor de toegang tot ons park gelden verschillende tarieven.

 • Entree (vanaf 13 jaar)
  € 12,50
 • Kinderen van 6 t/m 12 jaar
  € 6,25
 • Kinderen t/m 5 jaar
  Gratis
 • 65+
  € 10,50
 • Groepen vanaf 20 personen
  € 10,50 p.p.
 • Parkeren
  €3,00 per dag
Tot ziens in De Tuinen van Appeltern!