De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Ons park in web tv-programma 'Buiten genieten'

Internetuitgeverij Tuinen.nl lanceert een nieuw web tv-programma ‘Buiten genieten’. Tuinen.nl blijft vernieuwen in haar branche en biedt als eerste een compleet webprogramma aan. Het programma bestaat uit korte praktische filmpjes over tuin- en buitenleven in een ontspannen sfeer.

Het web tv-programma onder de titel ‘Buiten genieten’ is opgenomen in ons park; De Tuinen van Appeltern. Vanaf hier presenteren Adriaan Koppens en Patricia Tang een programma van tien minuten, vol met tuintips, productpresentaties en inspiratiemomenten. Het tv-programma zal uit meerdere afleveringen bestaan die frequent worden uitgezonden op YouTube, Tuinen.nl en uiteraard op onze website.
Het nieuwe programma speelt vooral in op beleven en genieten, en waar kunt u dat nu beter doen dan in De Tuinen van Appeltern!

Inmiddels is de tweede aflevering van 'Buitengenieten' online te bekijken. Ook in deze aflevering is er weer volop aandacht voor het tuin- en buitenleven. Met tips over buxusonderhoud, tomaten kweken en de Echinnacea maar u ziet ook adviezen over producten als betonstenen, verlichting en meubilair.Weer een aflevering vol sfeer en smaak:

Hieronder ziet u de eerste aflevering van 'Buitengenieten'. In deze eerste aflevering is er aandacht voor de barbecue, gazononderhoud, beitsen, de moestuin en meubilair, gegoten in een programma met een ongedwongen sfeer. Kortom, alle facetten van tuin- en buitenleven komen aan bod: