Achtertuin Inspiratie
het grootste tuininspiratiepark van Nederland

Het hele jaar door iedere dag open!

Koop tickets

Achtertuin Inspiratie

Kun jij voor jouw achtertuin wel wat inspiratie gebruiken? Bezoek dit jaar dan De Tuinen van Appeltern: het grootste tuininspiratiepark van Nederland.

Tussen maart en november bekijk je meer dan 200 tuinen in ons park, geniet je van een overheerlijke lunch of een kop koffie in een van de vier restaurants en koop je de mooiste planten op de plantenmarkt.

Vraag of verzoek? neem gerust contact op!

De Tuinen van Appeltern

Jouw achtertuin inspiratie start online

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tuinen? Je vindt een aantal voorbeelden van achtertuinen alvast online. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen in onze webshop, je kunt denken aan thema’s zoals:

Een geschikte tuin gezien? Laat deze door ons tekenen!

Weet jij, nadat je de voorbeelden voor achtertuinen hebt gezien, wat je wilt? Laat jouw droomtuin door onze tuinontwerpers tekenen in het schetshuis. Onze tuinontwerpers maken graag een afspraak met je. Verzekerd zijn van een plek? Maak een afspraak! Wij zetten jouw achtertuin inspiratie om in een ontwerp. Zet de eerste stap naar het realiseren van jouw gloednieuwe tuinaanleg en kom langs in het schetshuis.

Koop jouw entreetickets online met korting

De online achtertuin inspiratie in het echt beleven? Kom langs! Met meer dan 200 achtertuinen heb je meer dan genoeg voorbeelden om uit te kiezen.

Koop jouw tickets online met korting en kom langs met vriendinnen, jouw partner of het hele gezin. Heb je vragen over een van onze voorbeelden of overige vragen over onze achtertuinen? Wij staan je ook telefonisch graag te woord. Hiervoor bel je naar (0487) 54 17 32.

Boek een arrangement

Alle arrangementen