De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Abonnement De Tuinen van Appeltern

Als lid van De Tuinen van Appeltern heeft u het hele jaar onbeperkt toegang tot het tuinideeënpark in Appeltern en ontvangt u 4x per jaar ‘Tuinnieuws’ met handige tips en actualiteiten over het park en onze tuinen. Daarnaast biedt uw lidmaatschap nog veel meer leuke voordelen! We hebben namelijk een aantal leuke kortingen voor u:

 • Kasteeltuinen Arcen Kasteeltuinen Arcen

  In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de eeuws kasteel. Naast een bezoek aan het kasteel en de tuinen kunnen de bezoekers van het park ook genieten van diverse activiteiten zoals gratis rondleidingen, muziekoptredens en roofvogeldemonstraties. Gedurende het hele seizoen worden er unieke evenementen georganiseerd.

  U ontvangt op vertoon van uw lidmaatschapskaart €2,50 korting op de reguliere toegangsprijs van €15,- bij de Kasteeltuinen in Arcen. Geldig van 1 april t/m 5 november 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingsacties. Niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen. Geldig voor maximaal 2 personen per pas!

 • Safaripark Beekse Bergen Safariepark Beekse Bergen

  Ga speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met je eigen auto. Spot de ‘Big Five’ en meer dan 1.250 andere dieren in een natuurlijke omgeving met mooie vergezichten. Strijkt er een vleugel langs je wang? Verroer je dan niet, maar geniet van de spannende roofvogelshow!

  Laat je verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap je aan de indrukwekkende nijlpaarden en krokodillen die vanaf medio 2014 te zien zijn. Je beleeft het allemaal met één entreebewijs. Afrika, gevaarlijk dichtbij!

  U ontvangt op vertoon van uw lidmaatschapskaart en een printje van deze pagina
  30% korting op de normale entreeprijs bij Safaripark Beekse Bergen.

 • Dierenrijk dé Kinderdierentuin Dierenrijk de kinderdierentuin

  In Dierenrijk dé Kinderdierentuin sta je neus aan neus met kleine en grote olifanten, ronddobberende zeehonden en natuurlijk stoeiende ijsbeertjes. Elke dag worden er unieke shows gegeven met zeehonden en olifanten. Wil jij aan het einde van de dag je kennis laten testen? Doe doen mee aan de Wie Weet Wat Quiz. De winnaars mogen helpen bij het voeren van de berberapen. Daarnaast kunnen kids op hun route door het park lekker spelen tussen de dieren of klauteren in de verwarmde binnenspeeltuin.

  U ontvangt op vertoon van uw lidmaatschapskaart en een printje van deze pagina
  30% korting op de normale entreeprijs bij Dierenrijk.

 • BillyBird park Hemelrijk & Billybird Drakenrijk Billybird Hemelrijk

  Op vertoon van uw lidmaatschapskaart ontvangt u 50% korting bij een bezoek aan BillyBird Park Hemelrijk & BillyBird Park Drakenrijk.